9.8.2020

Sunnuntaina 9.8. klo 13 alkaen ovat seuran perinteet jälleen kunniassaan, kun kokoonnumme juhlimaan Toven syntymäpäivää hänen kotiovelleen Ullanlinnankatu 1. Kuinkahan monennen kerran jo? Mukaan tarvitset vain auringonkukan ja juhlamielen. Luvassa on varmaankin taas tasokasta luentaa, hyvää seuraa ja yhdessäoloa. Ja trendikästä ulkona juhlimista – satoi tai paistoi. Ja jos houkuttaa voi siirtyä tietysti jollekin terassille (rohkeimmat jopa sisätiloihin) syntymäpäiväjuomia ja -kakkuja maistelemaan. Muistakaahan vetää lippu salkoon! Sitä suosittaa nyt sisäministeriökin Toven ja suomalaisen taiteen kunniaksi.

Söndagen 9.8. med början kl 13 håller vi oss igen till traditionerna då vi samlas för att fira Toves födelsedag vid hennes hemdörr på Ulrikasborgsgatan 1. För vilken gång i ordningen? Med behövs bara en solros och feststämning. Det utlovas säkert igen högklassiga texter, trevligt sällskap och gemenskap. Och trendriktigt festande utomhus – i regn eller sol. Och om det känns lockande kan man naturligtvis flytta sig till någon terrass (de modigaste rent av inomhus) för att smaka på födelsedagsdrycker och -kakor. Kom ihåg att hissa flaggan! Det rekommenderar nu inrikesministeriet till Toves och den finska konstens ära.